• Covor Farum Graphite, Wilton
Covor Farum Graphite, Wilton

Covor Farum Graphite, Wilton

630 lei

450 lei
-29%
Acest produs nu mai este de vânzare, veți fi redirecționat către produse similare în 15 secunde

Descriere

Prin imprimeurile și designul specific, fiecare covor din colecția Alabaster reprezintă o piesă de artă, oferind rafinament și personalitate oricărui spațiu. Colecția se individualizează prin materialele de înaltă calitate provenite din Noua Zeelandă și paleta de culori atemporală. Nuanțele de bej, gri și alb asigură un decor mereu în tendințe.
Sistemul WILTON este o metoda automatizata de tesut, ce utilizeaza razboiul de tesut; dispozitivul permite insertia si extractia firelor si de asemenea, stabileste dimensiunea acestora; se folosesc trei tesaturi si un fir, rezultatul fiind o structura rigida, ce sustine lana. Prin acest sistem de tesut se obtin covoarele cu bucle sau cu fir scurt.
Covorul are ca rol definirea designului din livingul sau dormitorul tau. Un covor sau o carpeta potrivita poate sa aduca acel plus de vigoare de care are nevoie o casa pentru a fi perfect confortabila.
Stil: Clasic
Model: Floral
Dimensiuni:
120 x 80 cm 
180 x 120 cm
240 x 160 cm
300 x 200 cm
340 x 240 cm 
Material fir: 100% lana
Metoda de fabricare: Wilton
Grosime: 9 mm
Greutate / m2: 2550 g
Numarul de noduri / m² :  400.000
Acest covor se poate utiliza pe suprafete incalzite prin pardoseala.
Covorul din poza de prezentare are dimensiunea de 200x300 cm. Astfel, pentru o dimensiune mai mica decat cea folosita in poza de prezentare, aspectul covorului va fi diferit in privinta modelului, nefiind posibila replicarea acestuia in totalitate.

Produse similare

Recenzii ( Recenzii)

Acest produs nu are nicio recenzie.

Fii primul care scrie o recenzie

Dețineți sau ați văzut produsul?

Spune-ne părerea ta

Adăugați o recenzie

De la același producător