Covoare

1 produse
1 produse
Alegerea unui covor înseamnă ma mult decât simpla analiză a texturii și o satisfacție vizuală cu privire la culoarea materialului. În vreme ce aceste aspecte sunt extrem de importante pentru confortul tău, ambientul în care le amplasezi nu trebuie sub nicio formă neglijat. Cu alte cuvinte, dacă un preș vintage poate face minuni în privința atmosferei din căminul tău, acesta devine mult mai puțin impresionant dacă nu se potrivește, spre exemplu, cu culoarea de pe pereți sau cu cea de pe parchet. Pentru a păstra armonia casei tale, este imperios necesar să alegi și pentru podele acoperăminte cu aceeași grijă cu care alegi, de exemplu, tablourile pe care le expui pe pereții din sufragerie.

Covoare mici în funcție de stilul tău de viață


În plus, este foarte important să iei în considerare spațiul în care dorești să îl amplasezi, dar și mediul în care acesta este situat. Spre exemplu, este o zonă în care se acumulează mult praf? S-ar putea să vrei să cumperi covoare mici, care sunt mai ușor de mutat și de întreținut sau de curățat. Aveți animale de companie? Dacă acestea sunt câini, pisici sau hamsteri este foarte important pentru covoarele pe care vă veți decide să le puneți pe podele, întrucât diferite texturi și materiale pot să fie mai greu sau mai ușor de curățat, în funcție de tipul de păr care trebuie eliminat, sau de felul de murdărie. Atunci când aveți păsări este și mai important să puneți preț pe această alegerea, întrucât anumite materiale pot fi extrase cu mai mare ușurință din pânză decât din lână, iar o scoarță este mult mai greu de curățat.

Covoarele pentru copii - distracție nelimitată


Pentru cei mici, covoarele sunt mai mult decât un articol de estetică a camerei sau un loc pufos pe care să mergi desculț când te întorci acasă. Pentru ei, cu țesătura potrivită, covoarele mici pot să fie întregul univers de joc din camera lor, pot să reprezinte o lume întreagă, fie că vorbim de o stradă și de un orășel somnoros pe care poate să își plimbe mașinuțele, sau despre animăluțele cu care el își construiește diverse jocuri.

Mai mult decât atât, ele pot reprezenta o poartă către lumea serialelor lor favorite, către universul Star Wars sau către camera de joacă a lui Goofy și Mickey Mouse. Cu ajutorul lor, poate să își vadă prințesele preferate sau să se transpună pe o corabie de pirați, căutând comoara. Orice plus de distracție îi va ajuta pe cei mici să își trăiască copilăria și să se simtă mult mai comod în camerele lor.

Covoare mari pentru camerele tale favorite


Oricărei camere îi poate prinde bine un covor mare, însă sufrageriile și living-urile, alături de dormitoare, au cel mai mult de beneficiat de pe urma acestora, în special când desfășori activități cu mai mulți invitați. Astfel, un covor moale îți permite să joci board games direct pe podea, fără să te mai deranjezi să întinzi sau să eliberezi o masă. Este de asemenea mult mai confortabil decât statul pe scaun și îți permite să generezi o atmosferă mult mai degajată atunci când îți inviți prietenii pentru activități de grup.