• Tapet Grunge Abstract Smooth VLAdiLA
Tapet Grunge Abstract Smooth VLAdiLA

Tapet Grunge Abstract Smooth VLAdiLA

Acest produs nu mai este de vânzare, veți fi redirecționat către produse similare în 15 secunde

Descriere

Colectie: Ambiance
Model: Grunge
Textura Tapet: Smooth
Descriere: 
Grunge Abstract imbina rafinamentul operelor de arta cu luxul decoratiunilor de designer. Redefinim confortul ca pe o stare de fapt, oferim sub forma unor tapete unice, desenate de mana de designeri dedicati.
Modelul de tapet Grunge Abstract este produs pe o baza din Vlies. Aceasta este un material netesut, extrem de rezistent si de durabil.
Tapetul Smooth este mat, neted si fin la atingere.
Colectia Ambiance 
Inspirata din dorita de a crea un fond plin de serenitate activitatilor de zi cu zi, modelele din colectia “Ambiance” transforma spatiile in mici sanctuare menite sa te poarte departe de tumultul cotidian, sa iti ofere o stare pozitiva, incarcata de optimism.
Cromatica folosita este una pastelata, pudrata, cu intentia de a scoate in evidenta o atmosfera diafana, care jubileaza la limita dintre reverie si realitate. Alaturi de forme abstracte, ori de forme care se pierd usor in neantul pictural, acestea iti evoca acele amintiri si senzatii ce sunt destinate sa iti aduca fericirea si calmul in pauzele din zi. Ele reusesc sa captiveze prin simplitate, insa o simplitate invaluita in mister si eleganta.
Dimensiuni Pachet:
- 208 x H300 cm
- 520 x H300 cm
- 832 x H300 cm
Mod de aplicare: Adezivul se aplica pe perete
Potrivit pentru: Baie, Dormitor
Detalii tehnice:
Din dragostea si respectul fata de natura, toate tapetele sunt confectionate din materiale naturale, ecologice si biodegradabile.
Furnizorul recomanda utilizarea adezivului propriu in aplicarea tapetului. In acest mod, te poti bucura de un proces de redecorare rapid, sigur si eficient, care se ridica la cele mai inalte standarde de calitate.
Pot aparea diferente de culoare intre loturile de material. Imaginile de pe site au scop informativ, astfel ca pot exista diferente de nuante cu tapetul fizic.

Produse similare

Recenzii ( Recenzii)

Acest produs nu are nicio recenzie.

Fii primul care scrie o recenzie

Dețineți sau ați văzut produsul?

Spune-ne părerea ta

Adăugați o recenzie