Relaxare in living si dormitor

37 produse
37 produse

Zonele de relaxare ale casei tale sunt printre cele mai importante, iar felul în care le mobilezi este extrem de important pentru armonia din ele. Astfel, pentru living și dormitor, selecția mobilierului determină nu doar armonia design-ului interior sau armonia cromatică, ci și cât de confortabil te simți în ele și cât de înalt este standardul tău de locuire. Confortul este fără îndoială cel mai important în locuință, întrucât locurile în care te poți relaxa sau în care te relaxezi în afara casei sunt din ce în ce mai puține. Astfel, o canapea potrivită în sufragerie poate să facă minuni pentru starea ta de spirit, mai ales atunci când se potrivește cu restul ambientului,


Fotoliile de relaxare sunt unele dintre cele mai confortabile piese de mobilier, perfecte pentru livingul tău, în vreme ce patul este întotdeauna refugiul în care te întorci, indiferent de cum a decurs ziua. Fotoliile cu taburet sunt de asemenea foarte populare pentru spațiile de recreere, permițându-ți aproape confortul unui pat, fără a renunța la plăcerea fotoliului în care citești. Pentru un plus de confort, fotoliile de tip cuib sunt cele mai bune, permițându-ți apropierea de nivelu solului și senzația plăcută a unui loc protejat, unde să uiți de toate grijile.


Taburete și pufuri

Taburetele se potrivesc în orice mediu, și există cu siguranță unul potrivit și pentru casa ta. Sunt printre cele mai comune obiecte de șezut și sunt versatile, dublând ca suport pentru picioare atunci când nu stai pe ele. Sunt elegante și vin într-o sumedenie de modele care se potrivesc în orice ambient și cu orice culoare, dând în același timp un plus de rafinament dar și de confort pentru casa ta. În vreme ce și scaunele clasice sunt plăcute, taburetele moi sunt de departe câștigătoare în această cursă.


Pufurile

Pufurile, care vin de asemenea în multe forme și culori, sunt cu siguranță cele mai comode obiecte de mobilier. Fiind construite să reziste și să fie moi, pufurile sunt preferate atât de adulți cât și de copii tocmai pentru versatilitatea lor, dar și pentru cât de confortabile sunt. Orice sufragerie trebuie să aibă măcar un puf, pentru a asigura confortul deplin al persoanelor care folosesc încăperea.


Cuferele îmbină utilul cu plăcutul

Dacă te-ai săturat de dulapurile și noptierele clasice, sau dacă pur și simplu vrei să ai o cameră vintage, atunci cuferele sunt răspunsul pentru momentele când te întrebi unde ar trebui să îți ții cărțile sau obiectele pe care le folosești înainte de culcare. Design-ul cuferelor vintage inspiră rafinament și o pasiune pentru istorie sau respect pentru tradiție, iar design-ul cuferelor moderne inspiră dragostea pentru cunoaștere sau pur și simplu bunul gust. Aspectele cele mai importante care definesc un cufăr sunt ergonomia, faptul că sunt spațioase În interior, dar și faptul că sunt versatile din punct  de vedere al cromaticii și al design-ului, putând cu ușurință să se integreze în majoritatea schemelor de design interior. Indiferent ce te hotărăști să alegi, pixa.ro are o gamă largă de produse living și interior, iar calitatea acestora este de necontestat. Nu aștepta să investești în confortul tău!