• Scurgator de vase extensibil cu suport tacamuri Drackish, InnovaGoods, 28-47 x 20 x 13 cm, polipropilena/inox, gri
Scurgator de vase extensibil cu suport tacamuri Drackish, InnovaGoods, 28-47 x 20 x 13 cm, polipropilena/inox, gri

Scurgator de vase extensibil cu suport tacamuri Drackish, InnovaGoods, 28-47 x 20 x 13 cm, polipropilena/inox, gri

121 lei

102 lei
-16%

Descriere

Un scurgator de vase extensibil foarte util si adaptabil pentru uscarea rapida si eficienta a farfuriilor, paharelor, tacamurilor etc. Are o inclinare pentru scurgerea apei, picioare antiderapante pentru o prindere ferma si este detasabil pentru o curatare usoara.
Acest scurgator de vase portabil este ideal pentru chiuveta sau pentru blatul de lucru din bucatarie. Include un cos pentru tacamuri detasabil. Designul sau extensibil economiseste spatiu.

Scurgator de vase portabil: acest scurgator de vase modern este ideal pentru o uscare rapida si comoda. Are un suport din otel inoxidabil cu o capacitate de 8-9 farfurii in pozitie verticala si un cos cu doua compartimente pentru tacamuri. Raftul si cosul sunt detasabile. Baza din PP este perfecta pentru pahare si alte ustensile de bucatarie.
Design extensibil: un scurgator extensibil cu lungime reglabila (28-47 cm) care se adapteaza la spatiul disponibil pe suprafata pe care il asezati si la cantitatea de ustensile care urmeaza sa fie uscate. De asemenea, economiseste spatiu atunci cand nu este folosit.
Picioare antiderapante: picioarele sale mici cu cauciuc antiderapant asigura o aderenta ferma si stabilitate, prevenind deteriorarea suprafetei suport (blat de lucru, chiuveta etc.). In plus, cosul pentru tacamuri este fixat pe scurgator cu ajutorul a doua mecanisme de fixare la baza, permitand asezarea unei cantitati mai mari de tacamuri in el fara risc de rasturnare.
Uscare rapida si usoara: baza sa inclinata la 30° ajuta la canalizarea si turnarea excesului de apa direct in chiuveta. Materialele sale de calitate si designul inclinat permit o uscare rapida si igienica, fara rugina sau umezeala. Cosul pentru tacamuri are gauri de scurgere in baza pentru a preveni acumularea de apa stagnanta.
Compact, detasabil: complet detasabil pentru o curatare manuala usoara. Nu este potrivit pentru spalarea in masina de spalat vase. Usor de transportat si depozitat. Ideal pentru bucatariile mici sau pentru bucatariile cu spatiu limitat.

Mentiuni
Material: polipropilena, otel inoxidabil, fier
Culoare: Gri
Tip: Scurgator de Vase pentru Chiuveta
Extensibil: 28-47 cm
Picioruse antiderapante: Sustinere ferma
Panta optima: 30º
Include: Cos de tacamuri
Uscare rapida: Igienic, respirabil si lavabil
Nu este potrivit pentru masina de spalat vase: A se spala la mana
Compact: Organizator si economizor de spatiu
Demontabil: Usor de asamblat si dezasamblat
Caracteristici: Simplu de transportat si de pastrat
Dimensiuni aprox. Pliat: 28 x 20 x 13 cm
Masuri aprox. desfasurat: 47 x 20 x 13 cm
Ambalaj in 24 de limbi, inclusiv romana.

Produse similare

Recenzii ( Recenzii)

Acest produs nu are nicio recenzie.

Fii primul care scrie o recenzie

Dețineți sau ați văzut produsul?

Spune-ne părerea ta

Adăugați o recenzie

De la același producător