• Birou pliabil de perete Wadesk, InnovaGoods, 60 x 50 x 50 cm, PAL melaminat, alb
Birou pliabil de perete Wadesk, InnovaGoods, 60 x 50 x 50 cm, PAL melaminat, alb

Birou pliabil de perete Wadesk, InnovaGoods, 60 x 50 x 50 cm, PAL melaminat, alb

378 lei

320 lei
-16%

Descriere

Acest birou de perete pliabil iti permite sa profiti la maximum de spatiul din camerele mici si este foarte util pentru multiplele sale utilizari. Dispune de 6 rafturi, 1 sertar si 1 blat de masa pliabil. Include ghid si accesorii de asamblare. 60 x 50 x 15-50 cm aprox.
Un birou pliabil foarte decorativ, montat pe perete, care poate fi amplasat in camere de zi, dormitoare, birouri etc. Ideal pentru a lucra, scrie, desena, organiza si depozita obiecte etc.

Design modern si functional: biroul nostru de perete pliabil cu sertar si rafturi este foarte practic si se integreaza cu usurinta in designul interior datorita proiectarii sale simple, elegante si compacte. Fabricat din melamina de culoare alba. Suporta pana la 30 kg. Dimensiuni aproximative: 60 x 50 x 15 cm (inchis) / 60 x 50 x 50 cm (deschis).
Birou-masa, 6 rafturi, 1 sertar: acest birou pliabil original montat pe perete are 6 rafturi de diferite dimensiuni, un sertar (aprox. 54 x 7 x 11 cm) si o masa plianta (aprox. 56 x 36 cm) care poate fi folosita ca masa multifunctionala. Sertarul si rafturile pot fi folosite pentru diverse obiecte decorative sau utile.
Pliabil, economie de spatiu: acest birou plutitor iti permite sa profiti la maximum de spatiul disponibil in camerele mici. Acesta este montat pe perete si poate ramane inchis atunci cand nu este utilizat pentru a economisi spatiu. Masa pliabila poate fi desfasurata cu usurinta prin deschiderea zavorului de blocare si poate sustine pana la 8 kg.
Multifunctional, versatil: masa noastra de perete pliabila se adapteaza cu usurinta la orice spatiu, oferind posibilitati infinite. Poate fi folosita ca birou, organizator de machiaj, unitate de depozitare etc. si poate fi amplasata in sufragerii, dormitoare, birouri, bai, bucatarii etc. Ideala pentru telelucru, scris, desenat etc.
Montaj si curatare simple: aceasta masa de perete pliabila include un ghid si accesorii de montare pentru instalarea pe perete. Se recomanda curatarea cu o carpa umeda.

Mentiuni
Material: PAL melaminat
Culoare: Alb
Design modern si elegant: Inovator si functional
Tip: Birou
Pliabil: Reducerea spatiului
Tabla: 56 x 36 cm
1 sertar: 54 x 7 x 11 cm
Caracteristici: 6 Rafturi
Multifunctional: Versatil si adaptabil
Decorativ: Utilizare in interior
Are diverse utilizari si spatii: Dormitor, sufragerie, birou, serviciu etc.
Compact: Ocupa putin spatiu
Usor de curatat: Curatare cu carpa umeda
Greutate max. suportata:
- 8 kg (blat)
- 30 kg (mobila)
Include:
- Ghid de Montaj
- Accesorii de montaj
Dimensiuni aprox. Pliat: 60 x 50 x 15 cm
Masuri aprox. desfasurat: 60 x 50 x 50 cm
Ambalaj si manual in 24 de limbi, inclusiv romana.

Produse similare

Recenzii ( Recenzii)

Acest produs nu are nicio recenzie.

Fii primul care scrie o recenzie

Dețineți sau ați văzut produsul?

Spune-ne părerea ta

Adăugați o recenzie

De la același producător