Mobila Dormitor

1260 produse
1260 produse

Mobila pentru dormitor la moda in acest an

Dormitorul este camera cea mai folosita din locuinta datorita faptului ca aici este spatiul unde iti petreci toata noaptea dormind. Tocmai de aceea este foarte important ca atat mobila pe care o ai in aceasta camera sa fie cat mai utila dar in acelasi timp si la moda cat si culoarea peretilor si a covorului sa fie relaxante, astfel incat sa nu iti mai doresti sa te ridici dimineata din pat dupa ce deschizi ochii. In acest an este la moda mobila pentru dormitor in culori simple, uni, respectiv maro, negru, gri, crem sau alb ori combinatii ale acestora. In cazul in care vorbim despre mobila pentru dormitor destinata camerei celor mici, putem sa ne abatem de la aceasta regula si sa cumparam piese de mobilier in culori diferite sau cu desene care prezinta o anumita tematica.

Mobila de dormitor ar trebui schimbata in fiecare an

Orice mobilier cu timpul isi pierde stralucirea, se deterioreaza sau pur si simplu nu mai este la moda. Si daca in zilele noastre moda privind piesele de mobilier este intr-o continua schimbare de la an la an, specialistii care isi desfasoara activitatea zilnica profesionala in acest domeniu ne recomanda daca putem, sa ne schimbam mobila de dormitor anual. O astfel de mobila de dormitor trebuie obligatoriu sa includa patul impreuna cu noptierele care se aseaza de o parte si de alta a lui, un dulap cat mai mare posibil astfel incat in el sa ne incapa toate articolele de imbracaminte, o masa speciala pentru televizor si optional o masuta de toaleta cu oglinda sau orice alt tip de piesa de mobilier special conceputa pentru a se potrivi in aceasta camera. De altfel, in functie de gusturile si preferintele fiecaruia, patul care face parte dintr-o mobila de dormitor poate sa fie rotund, dreptunghiular si chiar patrat, poate fi dotat cu spatar sau nu etc Trebuie sa stiti ca de cele mai multe ori salteaua nu este inclusa in pret atunci cand cumparati mobila de dormitor, fiind de preferat ca pe aceasta sa dati o suma mai mare de bani si sa ii investiti constiincios intr-o saltea de tip relaxa, astfel incat sa dormiti neintorsi toata noaptea.

Mobila ieftina pentru dormitor gasiti de cumparat pe internet

Mobila ieftina pentru dormitor gasiti de cumparat in magazinele locale de specialitate si mai ales pe internet, online oferta fiind mult mai vasta iar preturile mult mai mici spre deosebire de raportul calitate – pret prezent in magazinele locale de profil. Pixa este unul dintre magazinele online care pune la dispozitia clientilor care le calca pragul pentru prima data si mai ales clientilor fideli mobila ieftina pentru dormitor cu un raport calitate – pret excelent. In plus, aici gasiti de cumparat si saltele de pat la preturi modice dar de calitate superioara, accesorii pentru casa precum covoare, perdele, draperii sau surse de iluminat dar si alte piese de mobilier necesare mobilarii complete a casei in care locuiti. De asemenea, aici se gasesc de achizitionat produse electrocasnice si electronice.