Mobila

120 produse
120 produse

Fără îndoială cel mai important apanaj al casei tale este reprezentat de mobila cu care îți amenajezi habitatul. Nimic nu arată mai degrabă rafinamentul, atenția la detalii sau interesul pentru ordine decât mobila pe care o folosești pentru a îți echipa casa. Desigur diferitele încăperi ale locuinței tale au nevoie de corpuri de mobilier dintre cele mai diverse, însă este foarte importantă și păstrarea armoniei, atât cu privire la forme și culori, cât și cu privire la materialele din care aceste corpuri sunt făcute, sau în ceea ce ține de amplasarea unghiurilor relativ la pereți. În design-ul interior, este foarte importantă și lumina și cum aceasta se răsfrânge asupra corpurilor dintr-o cameră, creând diferite senzații și imagini de-a lungul diferitelor momente ale zilei.


Depozitare, amenajare și stil

Este la fel de important, spre exemplu, ca o comodă să fie armonizată cromatic cu covorul, parchetul și pereții, acestea formând în teoria design-ului interior un tot unitar, al camerei în care se află și generând impresii asupra privitorilor. De asemenea, utilitatea obiectelor de mobilier este incontestabilă, ele servind în scopuri practice, de la depozitat până la dormit și susținut alte elemente. Toate camerele, de la holul de intrare până la baie au nevoie de asemenea obiecte, și singura cale de a te asigura că le cumperi eficient este să ai un plan prestabilit în legătură cu felul în care îți dorești să arate casa ta.


Relaxare în living și dormitor

Pentru a te asigura că te bucuri de confort oriunde te-ai afla în casa ta, este esențial să le amenajezi așa cum îți dorești. Astfel, în funcție de stilul de amenajare pe care îl preferi, poți cumpăra mese și scaune pentru living, de exemplu, însă nu trebuie să uiți cât de important este spațiul liber atunci când vine vorba de a te relaxa în confortul casei tale. Mobilierul de living este extrem de viabil, dar ai grijă să nu uiți cât de mult contează să ai și loc să te relaxezi.


În dormitor, poți alege ca pe lângă pat să ai și taburete sau fotolii, aici putând integra comode, iar mobilierul de dormitor trebuie să îți permită să acoperi cât mai mult din spațiul nefolosit, care se găsesște de obicei în colțuri, și să lași cât mai mult spațiu liber pe măsură ce te apropii de centrul camerei, pentru a putea să îți dai frâu liber creativității, în legătură cu decorațiunile pe care vrei să le folosești și cu felul în care plănuiești să amenajezi zonele mai apropiate de pat.


Mobilier de baie

Când vine vorba de baie, spațiul este mai greu de utilizat, însă nu trebuie să renunți. Fiecare obiect care se integrează perfect cu forma camerei și cu nevoile tale te poate ajuta să salvezi puțin spațiu, în care să aduci mai multe obiecte utile sau pe care să îl amenajezi după bunul plac. Nu uita, atunci când ai loc să te destinzi și să te relaxezi așa cum ți-ai imaginat de multe ori, toate lucrurile devin mult mai ușoare.