Lifestyle

31 produse
31 produse

Bine ai venit în lumea Crăciunului, a sărbătorilor de toamnă și de iarnă, a decorațiunilor de Crăciun! La pixa.ro ți-am pregătit tot ce ai nevoie pentru a lăsa spiritul Cărciunului să intre în casa ta. De la lumânări parfumate cu arome de brad sau turtă dulce, până la căni cu decorațiuni de Crăciun din care să bei dimineața laptele cald care să te ajute să te încălzești. Toate decorațiunile de Crăciun pentru ușă sau suporturile pentru lumânări te vor transporta cu siguranța în atmosfera plină de bucurie și de dragoste pe care de Crăciun o împărtășești cu cei dragi. Globuri și alte deocrațiuni pentru bradul de Crăciun sunt disponibile într-o gamă variată care te vor ajuta să ai cel mai încărcat brad de Crăciun.


Dacă vrei să te pregătești de Halloween, pixa.ro îți pune de asemenea la dispoziție toate decorațiunile de sezon  de care ai nevoie pentru a îți speria vizitatorii. Decorațiuni de perete sunt disponibile pe site-ul nostru, dar și suporturi de lumânări  și lumânări de Halloween pentru a crea o atmosferă intensă, fie că vrei să te uiți la un film de groază sau că vrei să iei cina ca un vampir autentic. De asemenea, ți-am pregătit și o sumedenie de rechizite, deoarece chiar înainte de Halloween începe școala, iar vampirii și fantomele înfricoșătoare au nevoie și de caiete și stilouri atunci când nu bântuie.


Lifestyle și decor sezonal

Pentru momentele dinainte și de după sărbătoare, am ales o serie de accesorii și de unelte care te vor ajuta atunci când te gândești la tine. Înțelegem că în tot timpul anului ai nevoie de un ceas de mână de damă care să îți surprinde stilul inimitabil și pasiunea pentru eleganță. Este de la sine înțeles că acesta are nevoie de o geantă elegantă care să completeze ținuta, iar noi am avut în vedere și aceste aspecte când am realizat selecția noastră de genți.


Pentru îngrijirea personală, avem încă și mai multe produse pe care poți să le achiziționezi. De la aparate de tuns până la benzi de alergare electrice, ți-am pregătit tot ce ai nevoie pentru alegerile tale de  lifestyle. Permite-ți să te răsfeți cu o cremă hidratantă pentru mâini sau ai grijă de fața ta cu o cremă pentru fermitatea pielii, care te va ajuta să te simți întotdeauna mai bine.


Decorațiuni de Crăciun

Prezența decorațiunilor de Crăciun în casa ta aduce bucuria sărbătorilor de iarnă în inimile tuturor celor care îți trec pragul. Departe de a fi doar o tradiție, motivul pentru care îți decorezi casa în fiecare iarnă este unul extrem de important : casa și familia ta se bucură de o perioadă de relaxare și de veselie, iar acest lucru se întâmplă doar o dată pe an, cu ajutorul magiei Crăciunului.


Decorațiuni de sezon pentru casa ta

Casa ta se umple de lumină atunci când o decorezi tematic, pentru diverse evenimente. Fie că vorbim de Paște și deci, de primăvară, fie că vorbim despre sărbătorile de iarnă. Toate accesoriile de care ai nevoie pentru această activitate, le poți găsi pe pixa.ro