• Dezumidificator AlecoAir D12 Junior 12 litri/zi Uscare Rufe Debit Aer 80 mc/h Higrostat Timer - Dezumidificator Casnic (1)
 • Dezumidificator AlecoAir D12 Junior 12 litri/zi Uscare Rufe Debit Aer 80 mc/h Higrostat Timer - Dezumidificator Casnic (2)
 • Dezumidificator AlecoAir D12 Junior 12 litri/zi Uscare Rufe Debit Aer 80 mc/h Higrostat Timer - Dezumidificator Casnic (3)
 • Dezumidificator AlecoAir D12 Junior 12 litri/zi Uscare Rufe Debit Aer 80 mc/h Higrostat Timer - Dezumidificator Casnic (4)
 • Dezumidificator AlecoAir D12 Junior 12 litri/zi Uscare Rufe Debit Aer 80 mc/h Higrostat Timer - Dezumidificator Casnic (5)
Dezumidificator AlecoAir D12 Junior 12 litri/zi Uscare Rufe Debit Aer 80 mc/h Higrostat Timer - Dezumidificator Casnic (1)

Dezumidificator AlecoAir D12 Junior 12 litri/zi Uscare Rufe Debit Aer 80 mc/h Higrostat Timer

AlecoAir

Acest produs beneficiaza de transport gratuit

Descriere

Dezumidificatorul AlecoAir D12 Junior este imbinarea perfecta intre functionalitate si un design modern, compact, usor de integrat in orice stil de design interior.

Un dezumidificator isi dovedeste utilitatea pe tot parcursul anului, asigurand un nivel optim de umiditate atat in verile ploioase cand din cauza umiditatii excesive poate sa apara mucegaiul, cat si in timpul iernii cand se formeaza condens pe pereti sau ferestre. Dezumidificatorul previne toate aceste neplaceri si mentine un aer curat si sanatos.

D12 Junior poate fi folosit cu succes intr-o camera de zi de dimensiuni medii, dormitor sau orice incaperi de pana la 18 si are o capacitate de dezumidificare de 12 litri/ziDrenajul condensului se poate face manual sau continuu. In cazul drenajului manual, in momentul in care rezervorul se umple, indicatorul de rezervor plin se aprinde iar aparatul se opreste automat si emite un semnal sonor.

Cu o putere de 175 W, D12 Junior este un aparat economic care are in dotare o serie de functii atractive usor de activat din panoul de comanda touch cu display digital din dotare.

 


Setarea umiditatii tinta

D12 Junior are higrostat incorporat ce permite masurarea umiditatii din camera si selectarea umiditatii dorite in intervalul 30% RH- 80% Rh, cu un pas de 5% la fiecare apasare de buton. Higrostatul  asigura un control permanent al umiditatii din aer, iar depasirea valorii de umiditate setata duce la pornirea automata a aparatului. Imediat ce umiditatea dorita a fost atinsa, acesta se deconecteaza de la sine.


Timer pentru oprire si pornire

D12 Junior dispune de functia Timer care permite activarea aparatului pentru un interval intre 1-24 ore, in functie de necesitati.

 

Modul Auto-Dezumidificare

Dezumidificatorul porneste automat in functie de umiditatea actuala a camerei si nivelul dorit de umiditate. Astfel, daca umiditatea din incapere creste cu 5% peste nivelul dorit, D12 Junior va porni automat, asigurand constant nivelul optim de umiditate in aer. De asemenea, in momentul in care se ajunge la nivelul dorit, dezumidificatorul se va opri.

 

Modul Continuu (Uscare Rufe) 

Uscarea rufelor se poate face mai rapid cu ajutorul dezumidificatorului D12 Junior, indiferent de umiditatea din incapere. Pentru un plus de eficienta, se recomanda uscarea rufelor intr-un spatiu cat mai restrans.


Auto-Pornire si Functia Memory 

In cazul unei caderi de tensiune, dezumidificatorul va reporni pe setarile stabilite inainte de oprirea aparatului.


PROMO! Comanda acum pentru a primi un filtru Carbon Activ CADOU pentru aparatul D12 JUNIOR Vezi mai jos detaliile acestei promotii.

Filtrul Carbon Activ CADOU este livrat intr-o cutie de filtru, introdusa in cutia dezumidificatorului pentru a evita pierderea acestuia in timpul transportului. 

Dezumidificatorul NU este prevazut cu un filtru Carbon Activ din fabrica, acesta functionand si fara filtru Carbon Activ.
Date Tehnice

 • Alimentare: AC220V - 240V/50Hz
 • Putere: 175W (30°C, 80%RH)
 • Curent: 1 A (30°C, 80%RH)
 • Capacitate de dezumidificare: 12 litri/zi
 • Nivel de zgomot: ≤43 dB(A)
 • Circulare aer: 80m3/h
 • Capacitate rezervor: 1.5 litri
 • Refrigerant/Cantitate: R290/52g
 • Temperatura de lucru: 8ºC - 32ºC
 • Temperatura de depozitare: 0ºC - 45ºC
 • Umiditatea de lucru: 30% - 80% RH
 • Umiditatea de depozitare: 20% - 90% RH
 • Recomandat pentru incaperi de pana la: 18 m²
 • Recomandat pentru incaperi cu inaltime maxima: 2.6 m
 • Dimensiuni (L x h x l): 256 x 415 x 203 mm
 • Greutate: 9kgPromotia 1 filtru Carbon Activ Cadou pentru 1 dezumidificator din gama Junior achizitionat este valabila in perioada 01.07, - 16.09. 2020 .

 Filtrul Carbon Activ Cadou este livrat in aceeasi cutie cu dezumidificatorul din gama Junior

 In afara perioadei promotionale, filtrul Carbon Activ se poate achizitiona conform ofertei comerciale.

 Dezumidificatorul NU este prevazut cu un alt filtru de Carbon Activ in afara celui oferit in aceasta promotie. D12 JUNIOR FARA FILTRU HEPA poate fi achizitionat online sau telefonic.

 In cazul returnarii dezumidificatorului in perioada legala de 14 zile de la achizitie, filtrul Carbon Activ CADOU va fi returnat, sigilat si nefolosit. In caz contrar, filtrul va fi achitat de catre client conform ofertei comerciale a filtrului respectiv.


 • Filtrul de Carbon Activ ofera protectie impotriva tuturor tipurilor de substante daunatoare din aer cum ar fi: prafului, polenul, virusi, mucegai, alergeni, compusi organici volatili, substante chimice,
 • Elimina mirosurile neplacute din casa precum mirosul de mancare sau fum de tigara.


Promotie Precomanda valabila in perioada 03.06.2020 - 25.08.2020. Expeditiile se realizeaza incepand cu 07.09.2020

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator