Corpuri de iluminat

2 produse
2 produse

Când vine vorba de aranjament interior și de felul în care îți faci casa să arate mai deschisă și mai primitoare, nimic nu este mai important decât corpurile de iluminat care o scaldă în lumină. Majoritatea specialiștilor în design interior întotdeauna iau în considerare culorile și formele, dar mai ales felul în care acestea vor arăta în lumina lustrelor sau plafonierelor. Orice diferență între viziune și felul în care lumina cade de fapt peste obiecte, indiferent dacă este proiectată de becuri sau alte instrumente de proiectare a luminii poate să strice efectule ambiental și să dea peste cap orice formă de design, oricât de mult efort ar fi fost investit în realizarea lui prin armonie de forme sau cromatică.


De aceea, soluțiile de iluminat sunt la fel de importante în realizarea design-ului interior al unei încăperi, pe cât de importantă este mobila care o umple. Mai mult decât atât, propagarea luminii de la sursele de iluminat către zonele de lucru sau de relaxare sau dacă lumina este caldă sau rece afectează atât dispoziția persoanelor care locuiesc acolo, cât și felul în care acestea interacționează sau se relaxează. Acest lucru este valabil nu doar în interior, dar și în exterior, unde are implicații la care nu te-ai fi gândit niciodată. De exemplu, o sursă de lumină  de culoare galbena poate atrage cu ușurință diferite insecte, în vreme ce una de culoare albă nu le va atrage. Așadar, importanța acestor aspecte este extrem de mare, indiferent de mediul în care locuiești sau îți desfășori activitatea.

Accesorii de iluminat în cele mai variate forme

Din fericire, una dintre cele mai vaste game de produse de iluminat îți stă la dispoziție pe pixa.ro. Avem pregătite pentru tine instrumente de iluminat pentru toate nevoile tale, fie că ai nevoie de acestea în interiorul sau exteriorul locuinței tale, fie că le folosești în sufragerie sau în birou, fie că le utilizezi pe gazon, în foișor sau pe terasă, pixa.ro are cu siguranță ceva de care ai nevoie.


Cu intensitate mică, medie, mare sau ajustabilă, în cele mai diverse forme și pentru toate încăperile, dispozitivele de iluminat de la pixa.ro vor aduce cu siguranță un plus de confort și de strălucire încăperilor pe care vrei să le utilezi. Lumină caldă, de intensitate medie  în sufragerie sau lumina rece, de intensitate puternică în camera de lucru și birou vor schimba cu siguranță ambientul unde trăiești și lucrezi, fără să te facă să te simți incomodat sau surprins de cum arată locația în care te afli.

Aplice și spoturi - orice ai nevoie

Corpurile de iluminat vin în forme foarte variate, iar pe pixa.ro găsești câte unul pentru orice încăpere. De la candelabre și lustre, pentru camera ta de zi sau pentru coridoare,   până la lămpi și lampadare pentru biblioteca sau biroul tău. Orice încăpere câștigă atunci când lumina este potrivită pentru activitatea care se desfășoară în ea, așadar este esențial să te hotărăști cum vrei să îți amenajezi locuința, dar să nu uiți cum vrei să o iluminezi, deoarece acest criteriu extrem de important se va răsfrânge nu doar asupra aspectului, dar și asupra funcționalității camerelor tale.

Lustre și plafoniere  pentru toate încăperile

Pentru că nu toate încăperile sunt la fel, dar toate au nevoie de lumină, dispunem de o varietate mare de soluții de iluminat, cu produse care variază în dimensiune, culoare, formă și putere. Considerăm că este extrem de important ca instrumentele de iluminat  să acopere o varietate cât mai mare de nevoi și de preferințe, astfel încât să poată transforma încăperile în care îți desfășori activitatea, pentru ca acestea să fie cât mai aproape de ceea ce îți dorești, și de ceea ce știm că meriți