• Voucher cadou pentru iubitul tau - butoni (1)
  • Voucher cadou pentru iubitul tau - butoni (2)
  • Voucher cadou pentru iubitul tau - butoni (3)
  • Voucher cadou pentru iubitul tau - butoni (4)
Voucher cadou pentru iubitul tau - butoni (1)

Voucher cadou pentru iubitul tau

MindBlower

Livrare
Politica de return
Termeni si conditii

Descriere

Asa-i ca ti-ai dori ca Valentine's Day sa tina tot anul?! Asa-i ca ti-ai dori un cadou pentru iubitul tau de care sa se bucure aproape tot anul? Asa-i ca atunci cand vine vorba de cadouri pentru iubit, e greu... mai ales cand vrei sa-i faci un cadou de Ziua Indragostitilor!? Ei bine, nu ai de ce sa iti faci griji! Ne-am ocupat noi de cadoul asta minunat si acum e mai simplu ca oricand. De ce? pentru ca avem un voucher cadou pentru iubitul tau! ;)


Acest voucher cadou este cheia voastra spre relaxare! Noi ii spunem voucher cadou pentru ca este un singur cadou... unul bun si de durata insa. Pentru ca in acest minunat plic rosu, sunt 15 vouchere cadou pe care iubitul tau le poate folosi pe tot parcursul anului! 15 vouchere pline de dorinte mai mult sau mai putin ascunse ;)
ale iubitului tau, vouchere pe care sa le oferi cu drag si... vouchere prin care iubitul tau va avea parte de o oaza de fericire! Daca va folosi voucher-ul "Seara cu baietii!", aceasta seara va trebui respectata! Sunt voucherele iubirii si sunt sfinte! Am pastrat insa si 5 vouchere "nescrise" pentru ca tu sa ii oferi iubitului tau ce stii tu cel mai bine (mai bine ca noi, evident)
ca l-ar bucura!


Asa ca... nu mai astepta! Este momentul sa alegi cel mai frumos si mai inspirat cadou pentru iubitul tau!

Utilizare: A se utiliza in caz de dragoste nestapanita! Se recomanda citirea cu atentie a mesajului de pe fiecare voucher si utilizarea lor ori de cate ori este nevoie dar nu mai mult de 1 voucher/zi :)
Utilizare: A se utiliza in caz de dragoste nestapanita! Se recomanda citirea cu atentie a mesajului de pe fiecare voucher si utilizarea lor ori de cate ori este nevoie dar nu mai mult de 1 voucher/zi :) Pachetul contine in total
20 de vouchere cu dorinte mai mult sau mai putin ascunse
iar 5 vouchere
sunt „nescrise” pentru ca tu sa ii oferi iubitului tau ce stii tu cel mai bine (mai bine ca noi, evident) ca l-ar bucura mai mult ca orice!

  • Voucherele sunt tiparite pe un carton gros si vin intr-ul plic rosu ca focul sa-i surada norocul!

  • Fiecare voucher in parte are dimensiuni de 20,5x10

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator