• Caseta Deluxe de sah si accesorii pentru vin - butoni (1)
  • Caseta Deluxe de sah si accesorii pentru vin - butoni (2)
  • Caseta Deluxe de sah si accesorii pentru vin - butoni (3)
  • Caseta Deluxe de sah si accesorii pentru vin - butoni (4)
  • Caseta Deluxe de sah si accesorii pentru vin - butoni (5)
  • Caseta Deluxe de sah si accesorii pentru vin - butoni (6)
  • Caseta Deluxe de sah si accesorii pentru vin - butoni (7)
Caseta Deluxe de sah si accesorii pentru vin - butoni (1)

Caseta Deluxe de sah si accesorii pentru vin

MindBlower

Produsul nu mai face partea din catalog
Verifica stoc pe mindblower.ro
Livrare
Politica de return
Termeni si conditii

Descriere

Putine lucruri merg la fel de bine ca un vin sofisticat si un joc intelectual. Desi e posibil ca multora sa nu le vina sa creada, sahul este cel mai popular joc al zilelor noastre datorita faptului ca nu necesita un cadru special, un teren si nici macar prezenta in persoana pentru a fi jucat. Caseta Deluxe de sah si accesorii pentru vin se inscrie in lista de cadouri pentru el doar pentru ca exista tendinta automata de a ne gandi la cadouri pentru barbati atunci cand vedem un set atat de rafinat. E usor sa te gandesti la o seara in care barbatii in costum se intalnesc si joaca sah, nu numai poker, in timp ce degusta vin. Judit Polgar, femeia care participa la turneele masculine de sah, este dovada vie ca si prietena ta ar putea aprecia Caseta Deluxe de sah si accesorii pentru vin. Nici nu mai e nevoie sa se mentioneze ca setul este ideal pentru cadourile oficiale.Utilizare:

Caseta Deluxe de sah si accesorii pentru vin are imprimata tabla de sah pe capac si toate piesele necesare pentru un joc sunt incluse. Setul de accesorii pentru vin este alcatuit dintr-un tirbuson adaptat pentru taierea sigiliilor si desfacerea rapida si sigura a sticlelor, un termometru special, un inel antipicurare si un dop dozator pentru o servire usoara si eleganta.Utilizare:

Caseta Deluxe de sah si accesorii pentru vin are imprimata tabla de sah pe capac si toate piesele necesare pentru un joc sunt incluse. Setul de accesorii pentru vin este alcatuit dintr-un tirbuson adaptat pentru taierea sigiliilor si desfacerea rapida si sigura a sticlelor, un termometru special, un inel antipicurare si un dop dozator pentru o servire usoara si eleganta.Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator