Baruri design interior

0 produse

Baruri fixe si mobile pentru transformarea incaperii intr-un loc de socializare

Atunci cand esti una dintre persoanele care are destul de des musafiri, primul lucru pe care il faci la venirea lor este acela de a-i servi cu un pahar de bautura. Si pentru ca este destul de anevoios sa te tot duci de la bucatarie pana in sufragerie de mai multe ori in decurs de o ora pentru a umple paharele musafirilor, cel mai bine este sa ai amplasat in living un bar fix sau mobil. Pe Pixa gasiti de cumparat baruri fixe si mobile de diferite dimensiuni, in functie de spatiul pe care il aveti in locuinta, in diferite modele care de care mai avangardiste sau mai minimaliste, in functie de preferintele fiecaruia, toate fabricate din materiale rezistente precum lemn sau metal, cu un raport calitate – pret de invidiat. In cazul in care locuinta dumneavoastra este amenajata dupa o anumita tematica, cu siguranta ca la noi gasiti baruri potrivite asortarii oricarei tematici. Astfel ca, indiferent daca va doriti doar un suport mobil sau fix pentru asezarea sticlelor de bautura, un cabinet de bar prevazut cu usite astfel incat sa nu se vada in interiorul lui, o masa-bar sau o comoda-bar, la noi gasiti baruri pentru toate gusturile.

Un element decorativ si in acelasi timp util – bar de design

Un bar de design este mai intai de toate un element decorativ de efect in orice locuinta. Cu toate acestea nu trebuie sa uitam nici de utilitatea pe care acesta ne-o pune la dispozitie. Un bar de design este astfel pe cat de frumos din punct de vedere estetic, pe atat de practic atunci cand ai frecvent musafiri sau daca pur si simplu iti place sa te delectezi singur in fiecare seara cu un pahar de bautura buna. Un astfel de obiect de mobilier este potrivit mai ales pentru sufragerie dar si pentru hol sau bucatarie, mai ales daca aceasta este de tip open space. Un bar de design poate fi cumparat si din magazinele locale de profil insa specialistii care isi desfasoara activitatea zilnica profesionala in acest domeniu ne recomanda sa il achizitionam prin intermediul internetului. In mediul virtual oferta de baruri de design este multa mai vasta si in plus, in anumite cazuri puteti avea ocazia sa le cumparati cu reduceri de pret substantiale sau la oferte de nerefuzat.

Design interior bar – Pentru un living apreciat de musafiri

Pentru a fi apreciat de catre persoanele care ne calca zilnic pragul casei trebuie sa ii surprindem cu o locuinta amenajata cu bun gust dar si cu piese de mobilier unice, de efect. Un desing interior bar este o tematica cu care putem impresiona placut musafirii. De asemenea, atunci cand apelam la un design interior bar avem avantajul de a ne simti in propriul spatiu locativ intr-un focar de socializare impreuna cu persoanele care ne viziteaza. Oferta la aceste piese de mobilier fiind mare, puteti sa optati pentru achizitionarea lor in functie de o anumita tematica care va personalizeaza casa sau in culori diferite.