Baie & Organizare

1646 produse
1646 produse

Organizarea băii tale trebuie să fie o prioritate, atât din motive de confort, cât și din motive de sănătate. Suntem cu toții de acord că, atunci când vine vorba de sănătate și igienă, nimic nu poate să fie mai important. Cum ordinea poate salva vieți, cea mai sterilă cameră din casă trebuie să fie și cea mai organizată, având nevoie de cel mai comod și eficient din punct de vedere al spațiului mobilier de baie. Dacă, pentru confortul tău vizual gresia și faianța pe care le folosești, culoarea și tiparul acestora, sunt extrem de importante, la fel de important este și ca mobilierul să se integreze, să formeze un tot unitar, și să nu pară dislocat sau să fie prea mare, sau ineficient din punct de vedere al spațiului de depozitare.


Mulți oameni folosesc baia și ca spațiu de depozitare pentru textile care așteaptă să fie spălate. Acesta este un alt motiv pentru care spațiul este foarte important atunci când de ocupi de utilarea toaletei. Chiar dacă este necesar ca obiectele să se potrivească vizual și ergonomic, este la fel de important ca acestea să aducă plus valoare, și să nu încurce mai mult decât ajută atunci când le alegem. Este motivul pentru care, cumpărăm pentru produsele cosmetice suporturi extensibile sau dispensere pentru săpun. Felul în care alegem cum ne organizăm lucrurile în spațiul sanitar contează foarte mult, atunci când vine vorba de sănătatea noastră, și de cât de mult prețuim curățenia în spațiul nostru de locuit.

Mobilierul de baie - cele mai bune alegeri

Alegerea unui dulăpior pentru baie este la fel de importantă ca alegerea unei canapele sau a unui tablou. Acestea pot să îmbunătățească nu doar aspectul vizual al camerei, dar servesc și pentru depozitarea accesoriilor care altfel ar sta împrăștiate pe diverse etajere și ar încurca fiecare activitate pe care încercăm să o desfășurăm sau, mai rău, ar bloca oglinda când avem cea mai mare nevoie să o folosim.


Un lavoar pentru baie merită aceeași considerație, întrucât servește unora dintre cele mai importante scopuri pentru care ne deplasăm în toaletă, de mai multe ori pe zi: spălatul pe mâini și pe față și spălatul pe dinți. Dacă această piesă de mobilier pentru baie este cuplată cu o oglindă de toaletă de dimensiuni mai mari, atunci putem spune că am făcut o alegere bună. Alternativ, pentru a salva spațiu, putem folosi un set mască și lavoar, care va servi atât pentru stocarea accesoriilor, cât și pentru celelalte scopuri amintite.

Etajere și suporturi potrivite pentru orice spațiu

Nimănui nu-i plac prosoapele umede, așadar suporturile pentru prosoape plasate strategic lângă calorifer sunt tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă putea bucura de prosoape pufoase, având și avantajul că ocupă mult mai puțin spațiu decât ar ocupa un dulap în care să le stocați. Etajerele pentru baie sunt de asemenea extrem de importante, întrucât salvează spațiu care altfel ar fi fost inutilizabil, ocupat cu nenumărate produse cosmetice sau echipamente menite să vă înlesnească activitățile zilnice. Este recomandat să aveți de asemenea, un plan stabilit inițial pentru aceste piese de mobilier, pentru a putea calcula cât spațiu ocupă, dar și cum îl veți folosi pe cel rămas.

Cutiile pentru depozitare - cel mai bun prieten al ordinii

Indiferent de ce anume vă doriți să depozitați, și de cum le-ați depozitat până acum, nimic nu este mai pliabil pentru ele decât o cutie tradițională. Astfel, având dimensiunile și forma stabilite din start, veți știi în orice moment cât spațiu puteți ocupa cu ele și cum vă puteți organiza baia în așa fel încât să vă simțiți confortabil, fără să fiți agresat vizual de diferite forme, culori și nuanțe care nu își au locul în camera unde vă relaxați cu o baie cu spumă sau cu un duș reconfortant, după o zi lungă și obositoare.